Efterveerne fra Klinta

23. oktober 2017

 

De sidste måneder har virkelig stået i planternes tegn. Det helt store højdepunkt var Urban Growth i Lund. Peter Korn og Julia Andersson havde samlet en hel utroligt gruppe af talere inkluderende James Hitchmough, John Greenlee, Thomas Rainer og mange flere.

 

Niveauet var virkelig højt, og som det så ofte er med sådanne konferencer, er pauserne også vigtige. Her har man mulighed for at snakke med utroglig mange spænende personer.  Og desværre nåede jeg ikke at snakke med alle dem jeg gerne ville. Det hortikulturalle niveau, som var samlet denne weekend i Lund var vildt imponerende. Jeg var så heldig at bruge en del tid sammen med en gruppe udenlandske Landskabsdesignere, blandt andet Adam Woodruff, Thomas Rainer, Austin Eischeid, James Golden. Alle sammen er hver at tjekke ud, blandt andet på Instagram.

Også en del danskere havde fundet vejen over Øresund, og ingen nævnt ingen glemt, men fantastisk at se at der begynder at være dansk opbakning til Peter Korns fantastiske arrangementer.

 

Det er svært at remse alle de budskaber op som talerne kom med. Men som trøst for dem der ikke var der, kan jeg virkelig anbefale Thomas Rainers slideshow han lagde op på hans fantastiske blog www.thomasrainer.com (nogen vil sikkert huske hans tidligere http://landscapeofmeaning.blogspot.dk ). Jeg kan virkelig anbefale at bruge nogen timer derinde. Der er uanede mængder af viden. Men kan altså virkelig anbefale indlægget fra d. 2. april i år (tryk på billedet nedenfor).

 

Uden det nu skal blive ren reklame for Rainer, så startede han i foråret sammen med Claudia West og Melissa Rainer et landskabsarkitekt firma; PHYTOSTUDIO. Et firma der udentvivl bliver spænende at følge de kommende år.

 

Claudia West besøgte jeg i Maj og ligesom Rainer har hun utrolig meget viden på planteområdet. Det kunne være spænende at se hende som taler næste gang, og det burde ikke være umuligt da hun ofte er i Europa.

 

Jeg kommer nok løbende til at vende tilbage til denne konference, men det tager altid lidt tid at fordøje sådan en omgang.

 

Del gerne på de sociale medier

Copyrights 2017. All Rights Reserved.